Tirana Airport Mother Teresa
other
Tirana Airport Mother Teresa

Tirana Airport Mat Tereza (Tirana Mother Teresa International Airport). Official site.

 

Tirana Mother Teresa airport basic data:

 • Airport Country: Albania.
 • The only international airport in Albania.
 • GMT time zone (summer / winter): + 2 / + 1.
 • Latitude geographical 41.41, 19.72 geographical longitude.
 • The geographical location of the airport: on 11 km towards the north-west of the city of Tirana, in the village of Rinas.
 • The number of airport terminals: 1.
 • IATA airport code: TIA.
 • ICAO airport code: LATI.

 

Tirana MotherTeresa International Airport. Official site: www.tirana-airport.com

MatTereza Tirana (Tirana MotherTeresa International Airport). Official site.

 

Contact details:

 • The mailing address of the airport: Rr.Durresit202, Tirana, Albania.
 • City Airport Management Phone: + 3554223938.
 • City Airport Help Phone: + 3554379063.
 • Airport Fax: + 3554379065.
 • E. mail Airport: [email protected].
 • Base airport are airlines: Tafa Air (Tafa Air).

 

 

 

View other European airports. 

Dje isha me gocen time. E aeroport jam e martuar me italian dhe gocen e kam 1 vjece, nuk e kisha permessso di soggiorno me vete po un mund te ulltoj vec me pasaport dhe aty ku vulosin pasaporten me kerkuan lek 20 euro u ti jap se kisha frig se humbi bileten ishin 2 gra njera me flok te shkurter e njera pak me te gjat nga ana e majt ju lutem beni dicka se nuk vjellen keshtu njerzit

Dje isha me gocen time. E aeroport jam e martuar me italian dhe gocen e kam 1 vjece, nuk e kisha permessso di soggiorno me vete po un mund te ulltoj vec me pasaport dhe aty ku vulosin pasaporten me kerkuan lek 20 euro u ti jap se kisha frig se humbi bileten ishin 2 gra njera me flok te shkurter e njera pak me te gjat nga ana e majt ju lutem beni dicka se nuk vjellen keshtu njerzit

Pages

Blog and articles

upstairs